joi, 26 iunie 2014

optometrie: Hipermetropia

Hipermetropia poate fi tratata prin mancare sanatoasa.Aceasta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, în special daca sunt bogate în in nutrienti. Aceasta este primul pas pe care trebuie sa-l iei in considerare pentru a vindeca hipermetropia.

"Este tulburarea de refractie caracterizata printr-un deficit de convergenta :  focarul razelor venite paralel de la infinit se formeaza in conditii de repaus acomodativ in spatele retinei. Desi este vorba de un minus de dioptrii , hipermetropia se noteaza cu semnul + . In aceasta situatie  retina intersecteaza conul de convergenta si unui punct  luminos ii corespunde un cerc de difuziune. Vederea ochiului hipermetrop , in conditii de repaus acomodativ , este diminuata si la distanta si cu atat mai mult pentru aproape. Persoanele tinere compenseaza deficitul de convergenta al sistemului optic prin acomodatie. Ochiul h...optometrie: Hipermetropia

Hipermetropia poate aparea mai ales la persoanele care nu practica obiceiuri sanatoase si care petrec mult timp citind fara a-si odihni ochii.Persoanele de sex feminin care au hipermetropie prezintă, in multe situatii, forme mai avansate ale acestei tulburări, in comparaţie cu barbati.

Articole despre cum poti trata afectiunile oculare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu